Bli en av oss

Anta utmaningen

Vi delar en grundläggande önskan att nå längre, att själva utvecklas liksom att hjälpa varandra och andra att utvecklas. Den här sidan är tillägnad dig som gillar förändring och utmaningar. Inte bara dig som bryr dig om din egen utveckling. Att bli endel av Sekondera innebär att engagera dig i kollegornas, bolagets och kundernas utveckling. Genom att ta ansvar i skiftande miljöer och arbeta utifrån ett helhetsperspektiv med Teknik – Metod – Utbildning når vi steget längre.

Här är du inte en i mängden, en konsult bland alla andra, utan får fritt spelrum att växa. Samtidigt är du inte ensam, utan del av något större och tillhör en grupp vetgiriga, modiga och engagerade individer. Att vara bäst i branschen handlar om att bry sig om slutresultatet, ha helhetsperspektiv, ta ansvar och skapa riktigt högt värde. Det handlar inte om att jobba mycket, utan om att jobba smart. Det handlar om energi och fokus genom balans mellan alla delar i livet. Kanske tillhör du en av dem som inte har hittat hem ännu?

Lediga tjänster

Senior PLM Konsult

Vi letar efter nya stjärnor för att utöka vårt team av högkompetenta konsulter. Som en senior konsult måste du ha minst 5+ års erfarenhet av PLM, gärna av ENOVIA MatrixOne, ENOVIA VPLM eller ENOVIA SmarTeam men detta är inte ett krav. Du
kommer bli en del av ett hängivet team som alltid strävar efter att leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och spännande arbetsuppgifter.

Konstruktör

Sekondera är ett konsultföretag som tillhandahåller specialistkompetens inom CAD och PLM med fokus på att effektivisera våra kunders produktutvecklingsprocess. Vi erbjuder våra kunder tjänster i form av utbildning, konstruktionshjälp och implementationsstöd. Vi arbetar över hela Sverige men med fokus inom Stockholm-Mälardalsregionen.

Vi har nu flera spännande förfrågningar från våra kunder och vi söker dig som har högskoleutbildning med ett par års konstruktionserfarenhet, gärna med branscherfarenhet från fordonsindustrin eller konsumentprodukter, som är redo att
ta nästa steg i din karriär. Vi söker personer som är ambitiösa, nyfikna och drivande med ett stort kundfokus.
Eftersom vi är ett mindre tillväxtföretag är det viktigt med delaktighet och du uppmuntras till att vara med och forma företaget och dess framtid.

Rätt personer erbjuder vi:
• Intressanta och utvecklande uppdrag som konsult hos våra kunder
• Bra utvecklingsmöjligheter tillsammans med inspirerande och duktiga kollegor
• Möjlighet att vara med och utveckla företagets utbildnings- och konsultverksamhet
• Förmånliga lönevillkor

Besöksadress
Sekondera Engineering Services AB 
Borgarfjordsgatan 12, Nod
164 55 Kista

kontakt@sekondera.se

08-121 406 00